in onze herinnering

In Memoriam

Hier vindt u de herdenkingspagina van onze lieve overleden honden.

Welke voor altijd een speciale plek in ons hart behouden.

Gone, but never forgotten

rest in peace

Artic wind of maroconia to antallis

''Thor'' (2005-2012)

Thor, de welbekende reu. Wat was dat een feest dat hij naar onze kennel mocht komen. We hebben samen een prachtige tijd beleefd, zowel in huis als op shows. Thor is hier ontpopt van een gesloten tot een open hond die het liefst op de bank met ons aan het knuffelen was. Helaas was onze tijd samen korter dan we gehoopt hadden. Echter hebben we samen wel enkele topjaren mogen beleven en tot de laatste minuut hebben we van elkaar genoten. Bedankt jongen voor alles wat je ons hebt gegegeven, we vergeten je nooit!


Bruut (2007 - 2015)

Bruut was onze eerste bullmastiff. Hij heeft ons veel geleerd. Bruut was een ontzettend lieve hond, waarvoor we hem nog elke dag dankbaar. Bruut ging overal met ons mee naar toe. Hij heeft ons verliefd gemaakt op dit ras. Waarvoor we hem zeer dankbaar zijn.

Curio perl iz mira antallis

''Sien'' (2008-2015)

Sien ons eerste geimporteerde meisje uit Rusland. Wat was dat spannend. We hebben er nooit een seconde spijt gehad. Ze is het liefste meisje wat we ons maar konden wensen, buiten dat was ze ook nog eens geweldige moeder voor haar pups, en zelfs voor andere pups. Bedankt Sien, we zullen je nooit vergeten!