nieuws

 News

Op deze pagina vindt u de nieuws update's.

06-01-2018:

Wij wensen de pups van Lennox & Chloe een fijne 3e verjaardag!

17-12-2017:

Wij willen alle bezoekers van onze website prettige feestdagen wensen en alvast de beste wensen voor 2018!

08-12-2017:

High Rollers Queen Honky Tonk ''Guusje'' was ingeschreven op de Holland Cup te Amsterdam. Haar eerste showdebuut. Ze kreeg een 1 Veelbelovend en Beste Puppy met een prachtig keurrapport van een keurmeester uit Portugal.

01-12-2017:

Tijdens de jaarlijkse afsluiting van onze ringtraining waar een keurmeester komt. Zijn Kim en Sofie Best in Show geworden, de keurmeester bekroonde Sofie tot best geshowde hond van alle ingeschreven honden met Kim tot beste handler van alle cursisten.

01-12-2017:

Graag willen wij mensen die zoekende zijn naar een pup verwijzen naar onze pagina, tips voor als u een puppy gaat kopen. Er zijn fokkers in omloop die het niet al te nauw nemen met de regelgeving en gezondheid van ons geliefde ras. Zo, wordt er o.a met ouderdieren met een hoge elleboogdysplasie gradatie gefokt, met ouderdieren die nog geen 18 maanden zijn en nog geen officiële uitslagen bezitten, etc. Kijkt u dus altijd eerst in de gezondheidsdatabase van de raad van beheer. Let dus goed op en gebruik uw gezonde verstand. Wij zullen dan ook nooit enige samenwerking aangaan met zo'n dergelijke kennel(s) gezien wij wel voor verantwoord fokken zijn. Wij betreuren het ten zeerste dat rasverenigingen mensen hier niet expliciet op attenderen, het gaat immers om ons geliefde ras, de bullmastiff.  Raadpleegt u onze linken pagina. Daar staan diverse kennels die zich wel aan de regelgeving houden, o.a. the peatcutter's en fan it roaske. Of stuurt u ons een mailtje.

24-9-2017

Wij wensen onze lieve James een hele fijne 2e verjaardag toe. 

15-09-2017:

Hiep hiep hoera, ons Guusje is geslaagd voor de basiscursus met uitmuntende punten, haar laagste punt een 9, rest allemaal 10en! En nog een mooi compliment dat wij een echt team zijn! U begrijpt dat wij uiterst trots zijn op onze kleinste telg. Met dank aan hondenschool Dogwish (www.dogwish.nl) voor de leuke en leerzame lessen! 

24-06-2017:

De pups zijn allen vertrokken naar hun nieuwe liefdevolle baasjes. De pagina van Raisa & Bailey is nog beschikbaar, mits u zich registreerd. Daar staan de foto's en fimpjes van het nestje.

30-5-2017:

Er zijn enkele nieuwe foto's toegevoegd en een paar filmpjes. De pups zijn nu vier weken oud, en zijn buiten de wereld aan het ontdekken met diverse speel atributen en geluiden.

21-5-2017:

Er zijn een paar nieuwe mobiele foto uploads toegevoegd van de pups. En, enkele filmpjes!

17-5-2017:

Hiep hiep hoera onze Donna is 9 jaar geworden! 

7-5-2017:

Van alle pups zijn hoofd foto's toegevoegd.

7-5-2015:

Er zijn weer diverse nieuwe foto's toegevoegd op de pagina van Raisa en Bailey. Moeder en pups maken het uitstekend.

5 mei hebben we de 5e verjaardag van onze Lennox gevierd, wij wensen al zijn broers en zussen ook een hele fijne verjaardag toe en nog vele jaren!

1-5-2017:

Er zijn weer een paar nieuwe pup foto's op de pagina van Raisa en Bailey geplaatst. Ook zijn de namen voor de pups bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland aangevraagd. Dit is de enigste erkende instantie die officiele stambomen afgeeft in Nederland (FCI). Mensen vanuit deze instantie komen bij ons thuis het nest bezoeken / controleren, pups chippen en ook nemen ze DNA af van iedere pup.

Hierbij de aangevraagde stamboomnamen (*in afwachting van goedkeuring):

High Rollers King Bee (reu) / High Rollers King Kong (reu) /  High Rollers The King (reu) / High Rollers King of Kings (reu) /  High Rollers Kingpin (reu) /  High Rollers Queen Bee (teef) / High Rollers Queen Honky Tonk (teef) / High Rollers Queen Majesty (teef).

27-4-2017:

Op een koninklijke dag zijn er 8 mooie puppy's geboren via de natuurlijke manier. Raisa kreeg in de middag haar eerste pup teefje, daarna volgende er snel nog een teefje en een reu. Na een uur nog een reu, daarna nog een reu. Toen bleef het een poos stil. We hebben voor de zekerheid een rontgen foto gemaakt om te zien of er nog meer pups aanwezig waren. Het antwoord was, ja! Maar liefst 4. We kregen een weeen opwekkend middel mee. Dit werkte. Al snel volgde er een stil geboren reutje, welke helaas niet tot leven kwam. Daarna volgde er gelukkig, 2 mooie reuen en nog een teefje. Raisa is een fantastische lieve en goede moeder. Moeder en pups maken het uitstekend. Op de pagina van Raisa en Bailey vindt u enkele foto's (mobiele uploads).

25-4-2017:

Raisa is nu ruim acht weken drachtig. Ze is inmiddels helemaal aan de werpkist gewend, welke uiteraard in de huiskamer staat, ze vindt het fijn om hierin te liggen. Maar ook geniet ze zo nu en dan nog graag buiten van het zonnetje op haar stretcher. Een mobiele foto toegevoegd op de pagina van Raisa en Bailey.

18-4-2017:

Inmiddels is Raisa zeven weken drachtig. En dat is nu goed te zien. We hebben afgelopen weekend de werpkist in huis alvast opgebouwd, zodat ze hier vast aan kan wennen. Ze vond het interessant en Sofie ook, die week geen moment van Raisa haar zijde. (foto's hiervan zijn op de puppy pagina van Raisa & Bailey te zien, wel mobiele telefoon kwaliteit).

8-4-2017:

Wij wensen onze pups van het Sien x Holger nest, een hele fijne 6e verjaardag!! Dat jullie lekker verwend mogen worden.

31-3-2017:

Er is een puppy pagina aangemaakt van het nest van Raisa x Bailey. Hierin vindt u meerdere foto's van de ouders, grootouders, echo, en t.z.t natuurlijk de foto's van de pups!

21-3-2017:

Raisa is drachtig!! We verwachten eind april begin mei puppy's!! Zie de puppy pagina voor meer info.

13-2-2017:

We hebben besloten dat we met Raisa een nestje gaan proberen te fokken. Raisa is ouder dan Sofie, en naar ons inzien is ze hier meer klaar voor dan Sofie. Dit zal het eerste nestje worden voor Raisa, mocht alles lukken.

Zie de puppy pagina voor meer info!

22-1-2017:

Wij hopen medio 2017 een prachtig nest te mogen krijgen van een van onze mooie rode dame's:

High Rollers A Breeze Of Artic ''Raisa''.

HD: A (vrij)

ED: 0-0 (vrij)

Of

High Rollers Perfect Catch ''Sofie''

HD: A (vrij)

ED: 0-0 (vrij)

Wij fokken nooit meer dan 1 nest tegelijk! Wij nemen vrij van onze werkgevers om moeder en pups de volledige zorg, liefde en aandacht te kunnen bieden. En het opgroei / socialisatie proces te kunnen begeleiden. Dit vraagt allen immers veel tijd en aandacht.

Wij zijn afhankelijk van de natuur en timing zodra hier meer duidelijk over is, zult u zien met welke teef wij zullen fokken.

Ook zijn de beide benoemde teven volledig vrij van ED en HD, dit kunt u controleren in de online database, zie hoe u dit kunt doen op de pagina op onze site, ''tips voor als u een puppy gaat kopen''.

8-1-2017:

Wij wensen alle bezoekers van onze website, een gelukkig nieuwjaar!

Tevens wensen wij onze pups van ons laatste nestje 6 januari 2014, een hele fijne 2e verjaardag!

1-12-2016:

Nieuwe website online. Copyright @ highrollersbullmastiffs.

Hou de site in de gaten voor meer uploads van foto's.

A dog will teach you unconditional love.